Anmälan till Bokmässan är öppen

Nu är anmälan till Bokmässa 2017 öppen!

Bokmässan äger rum 28 sept – 1 okt på Svenska Mässan i Göteborg och Nätverkstan huserar som vanligt Kulturtidskriftsmontern där du hittar tidskrifter av en stor bredd och mångfald. Dessa fyra dagar kan du också ta del av det senaste från kulturtidskriftsvärlden från vår scen. Programmet presenteras i början av september.

Alla tidskrifter som är kunder hos Nätverkstan Ekonomitjänst eller medlemmar i FSK kan anmäla sig kostnadsfritt. Övriga tidskrifter erbjuds plats i montern för 800 kronor/tidskrift ex moms (1 000 kronor ink moms).

Anmälan görs till kulturtidskrifter@natverkstan.net och specifika frågor som berör bokmässan och programmet svaras på av helena.persson@natverkstan.net.

Välkommen till Kulturtidskriftsmontern på plats B02:41!