Affischer i en digital värld

Fastän Facebook och andra sociala medier verkar vara det det viktigaste sättet att sprida information nuförtiden så affischeras det samtidigt som aldrig förr på gator och torg. Vad spelar affischer för roll i den digitala eran? Christel Copp som forskar om visuell kommunikation berättar om affischkonstens historia och drar ut perspektivet till vår samtid.

3/5 kl 18.00
Göteborgs Litteraturhus

Fika serveras
Välkomna!

Arr: Tidskriftsverkstan i Väst

Läs mer på facebook-eventet.

Tidskriftsnytt

Läs fler nyheter


Våra tjänster

Har du koll? Det är svårt att vara bäst på allt. Vi har valt att vara bäst på ekonomi och administration.

Nätverkstan Ekonomitjänst har idag ett omfattande och brett spektra av kunder, allt från den mindre kulturtidskriften till den större miljöorganisationen. Vi har koll! Det betyder att du får möjlighet att vara bäst på det du helst ägnar din tid åt.

Vi kan erbjuda heltäckande tjänster inom bland annat bokföring, registerhantering och kommissionsförsäljning av tidskrifter.

Prenumerationshantering

Uppdaterar ni ert prenumerationsregister på ett smart och smidigt sätt? Är du säker på att alla prenumeranter fick senaste utskicket? Vi tar hand om ert prenumerationsregister!

Kommissionsförsäljning

Vi förmedlar i dag kommissionsförsäljning mellan drygt 100 kulturtidskrifter (10-TAL, Filmkonst, Parnass, Paletten, Divan, Glänta, Arena, Bang och många andra) och närmare 250 försäljningsställen i Skandinavien.

Bokföring

Har du ett tryggt och pålitligt grepp om din ekonomi? Redovisat momsen? Lämnade du in senaste deklarationen när du skulle? Om inte: Då kan vi hjälpa dig.

Kulturchock

Sedan 2005 driver Nätverkstan ekonomitjänst projektet Kulturchock. Det syftar till att förbättra distribution och synlighet av landets kulturtidskrifter. För att fler ska få upptäcka mer!

Samlade skrifter

Nätverkstan erbjuder ett fullskaligt system för distribution, försäljning och logistik. Nu har vi utökat och anpassat denna verksamhet från tidskrifter även till bokbranschen och vill hjälpa förlag och publicister med både tekniskt stöd och en professionell logistik för att kunna navigera rätt i denna sköna nya värld.

Är du intresserad av denna tjänst eller har frågor kring Samlade skrifter? Hör av dig till oss!
support@samladeskrifter.se