Tjänster

Det senaste från Tjänster

Om tjänster

Nätverkstan är en oberoende aktör i svenskt och internationellt kulturliv som verkar för kritisk offentlighet, nyskapande och öppenhet.

Vi sköter ekonomihantering som löpande bokföring, betalningar, fakturering, lönehantering och bokslutsarbete åt små och medelstora kulturorganisationer. Vi hjälper kulturtidskrifter, läsare och återförsäljare att hitta varandra genom att ta hand om prenumerationer, försäljning, marknadsföring och distribution. I vår webbshop, samladeskrifter.se, kan förlag, författare och läsare finna varandra.

Redovisning

På Nätverkstan sköter vi löpande bokföring, betalningar, fakturering, lönehantering och bokslutsarbete för runt 40 olika organisationer runtom i Sverige. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

Löpande bokföring

Det är bra att kunna se vad man haft för kostnader och intäkter under en period. Vi bokför dina verifikat och ger dig rapporter om hur din organisation mår så ofta du känner för det.

Kundfakturor

Sålt en annons, föreställning eller kurs? Vi gör fakturan åt dig, håller reda på inbetalningar och skickar påminnelser när det behövs.

Leverantörsfakturor

Skicka bara räkningarna till oss gör vi betalningarna för dig!

Löner

Lön varje månad eller tillfälliga A-skattande skribenter? Utlandsbosatta artister? Vabbande småbarnsföräldrar? Utlandstraktamenten och milersättningar? Vi vet vad som gäller och ser till att lönen betalas ut i rätt tid och i enlighet med alla lagar och regler. Vi ser till att skatteverket får in de uppgifter de behöver.

Projektredovisning och budgetuppföljning

Vill du lätt kunna redovisa vad bidragspengarna använts till? Driver du många olika projekt? Vi hjälper dig att bygga upp ett system där du kan få ut de uppgifter du behöver när det är dags att rapportera ditt projekt.

Bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration

Vid årsskiftet är det mycket rapporter som ska ut och blanketter som ska fyllas i. Krångliga regler, räntor och resultat. Vi sammanställer bokslutet för året som gått, gör årsredovisning och fyller i inkomstdeklarationen åt dig medan du kan koncentrera dig på det nya året och din verksamhet.

För ytterligare information och kostnadsförslag kontakta Johanna Berglund.

Telefon: 031-743 99 25

Nätverkstan Kulturtidskrifter

Nätverkstan Kulturtidskrifters syfte är att vara ett stöd för svenska kulturtidskrifter på bästa möjliga sätt. Vi arbetar ständigt med att förbättra och förenkla distribution, för att synliggöra, sprida och marknadsföra tidskrifterna samt för att tillhandahålla utrustning på både fysiska och digitala plattformar. Vi strävar efter att hjälpa kulturtidskrifterna nå läsare både via vårt återförsäljarnätverk och våra utåtriktade aktiviteter.

Nätverkstan är en oberoende aktör i kulturlivet med målet att vara ett av Sveriges främsta resurscentrum för småskalig publicistisk, konstnärlig och annan kulturell verksamhet.

Startad 1996 och ägs av tidskriften Ord & Bild, Tidskriftsverkstaden i Väst och studieförbundet Sensus.

Telefon:
Växel 031-743 99 00
Ledning 031-743 99 26
Ekonomitjänst 031-743 99 05
Redovisning 031-743 99 25
Utbildning 031-743 99 08
Medialab 031-743 99 02

E-post:
info@natverkstan.net

Besöksadress:
Lagerhuset
Heurlins plats 1B
413 01 Göteborg

Postadress:
Nätverkstan
Box 311 20
400 32 Göteborg