Kulturklappen

Kulturklappen 2017

Kulturtid­­skriftsjulklapps­prenumerationer som räcker hela året

Ge bort en julklappsgåva samtidigt som ni stödjer ett brett kulturliv och en öppen samhällsdebatt där många fria röster får höras!

Kulturklappen

Vad festligt! Du kan nu som överlycklig mottagare av detta gåvokort välja en valfri prenumeration på någon av alla de spännande och läsvärda kulturtidskrifter som ingår i Kulturklappen. Dessa hittar du här på sidan. Följ sedan instruktionen längre ned för att göra din beställning.

Beställ din tidskriftsprenumeration

För att använda ditt gåvokort och välja tidskrift skicka oss ett e-post till kulturtidskrifter@natverkstan.net där du meddelar:

  • Ditt namn
  • Din e-postadress
  • Den adress som tidskriften ska skickas till
  • Ditt val av tidskrift
  • Din unika kod

Vi återkommer till dig med en bekräftelse om att ditt val registrerats.

Vill du ge bort en Kulturklapp?

Med Kulturklappens gåvokort kan den lyckliga mottagaren välja en valfri prenumeration på någon av de kring trettio spännande och läsvärda kultur­tids­krifter med fokus på allt från teater, skrivande, dans, feminism, filosofi, konst, klimatfrågor, musik, litterär kritik, antirasism, ord, samhälle, bild, idélärdoms­historia till vetenskap och mycket mer än så. Deltagande tidskrifter syns längre ned på sidan.

Beställa

Du som inköpare av julklappen beställer­ ­gåvo­­­­­­korten enkelt genom att skicka e-post till ­kulturtidskrifter@natverkstan.net och ange hur många gåvokort du önskar och var de ska levereras. Vi behöver din beställning senast den 1/12 för att kunna garantera leverans till den 15/12. Har du övriga önskemål eller funderingar? Hör gärna av dig till oss på vår e-post eller ring 031-743 99 05.

Självklart kan du även som privatperson köpa ett gåvokort från Kulturklappen till en släkting eller kär vän. Följ bara anvisningarna ovan så kommer kortet hem till dig!

Gåvokortet

Den som senare öppnar Kulturklappens ­vackert paketerade gåvokort finner däri en länk för att göra ett personligt val av kultur­tidskrifts­julklappsprenumeration. Där finns också mer att läsa om alla valbara tidskrifter samt information om hur många nummer som ingår i de olika prenumerationerna. Valet görs på samma sida och efter detta dyker det första numret snart upp i brevlådan! 

Valet av prenumeration behöver vara oss tillhanda senast den 20 februari 2019. Efter detta datum upphör gåvokortets giltighet.

En kulturtidskriftsklapp som räcker hela året!

Nätverkstan är en oberoende aktör i kulturlivet med målet att vara ett av Sveriges främsta resurscentrum för småskalig publicistisk, konstnärlig och annan kulturell verksamhet.

Startad 1996 och ägs av tidskriften Ord & Bild, Tidskriftsverkstaden i Väst och studieförbundet Sensus.

Telefon:
Växel 031-743 99 00
Ledning 031-743 99 26
Ekonomitjänst 031-743 99 05
Redovisning 031-743 99 25
Utbildning 031-743 99 08
Medialab 031-743 99 02

E-post:
info@natverkstan.net

Besöksadress:
Lagerhuset
Heurlins plats 1B
413 01 Göteborg

Postadress:
Nätverkstan
Box 311 20
400 32 Göteborg