Kulturklappen

Kulturklappen 2017

Kulturtid­­skriftsjulklapps­prenumerationer som räcker hela året

Ge en julklappsgåva samtidigt som ni stödjer ett brett kulturliv och en öppen samhällsdebatt där många fria röster får höras!

Kulturklappen

Vad festligt! Du kan nu som överlycklig mottagare av detta gåvokort välja en valfri prenumeration på någon av alla de spännande och läsvärda kulturtidskrifter som ingår i Kulturklappen. Dessa hittar du nedan. Fyll i din personliga kod och ange vilken tidskrift du har valt.

I Kulturklappen finns delar av Sveriges fantastiska utbud av kulturtidskrifter med fokus på allt från teater, skrivande, dans, feminism, filosofi, konst, klimatfrågor, musik, litterär kritik, antirasism, ord, samhälle, bild, idélärdomshistoria till vetenskap och mycket mer än så.

Med denna gåva är du också med och stödjer ett brett kulturliv och en öppen samhällsdebatt där många fria röster får höras. Tack!

En kulturtidskriftsklapp som räcker hela året!

ORD&BILD

Tidskriften Ord&Bild firar 125-årsjubileum 2017. Nu som då är tidskriften ett forum för samtidens debatt om konst, kultur och samhälle, nyskriven och nyöversatt prosa och poesi, essäer, litteraturkritik och ett gränsöverskridande skapande mellan ord och bild.

Du får 3 nr för ditt gåvokort.

Aiolos

Aiolos är en tidskrift med inriktning på litteratur, filosofi och konst, som etablerades i mitten av 1990-talet. Sedan 2015 har tidskriften en ny redaktion och ges ut av Kulturföreningen faethon, med syftet att föra vidare Aiolos som ett forum för djupgående, prövande och ifrågasättande essäistik.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Dans

I starka bilder och texter berättar danstidningen om olika former av dans, cirkus och teater. Vårt spridningsområde är de nordiska länderna, där vi också utgör den främsta annonsplatsen för scenkonst. Danstidningen utkommer varannan månad. På www.danstidningen.se finns färska nyheter och annonser.

Du får 7 nr för ditt gåvokort.

Filosofisk Tidskrift

Filosofisk tidskrift vill bidra till en allsidig och fruktbar diskussion av filosofiska problem, samt lättfattligt informera om aktuell filosofisk forskning. Den vänder sig inte bara till fackfilosofer utan till alla filosofiskt intresserade personer.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Tidningen Vi

Vi är tidningen du längtat efter, men kanske inte trodde fanns! Vi är tidningen för dig som är kultur- och samhällsintresserad och vill ha meningsfull underhållning. Här möter du såväl de mest spännande intervjupersonerna som de skarpaste pennorna.

Du får 6 nr för ditt gåvokort.

Fronesis

Tidskriften Fronesis fångar upp de fina tonerna i teoribruset. I våra temanummer tar vi oss an samtidens sociala och politiska frågor ur ett vänsterperspektiv. Här finner du vår tids främsta samhällsteoretiker i svensk och internationell debatt.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Klimatmagasinet Effekt

Sveriges enda samhällsmagasin om klimat och hållbarhet. Med hjälp av de bästa skribenterna, fotograferna och illustratörerna skildrar Klimatmagasinet Effekt vår tids stora utmaning ur ett ekonomiskt, politiskt, kulturellt och socialt perspektiv.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

FLM

FLM är Sveriges enda oberoende kulturtidskrift om film. Initierade texter om rörliga bilder och allt som hör till – spaningar, reportage och kritik.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Camino

Camino är magasinet som sprider berättelser om en grönare, godare och skönare framtid, främjar medvetenhet och reflektion kring våra livsstilsval och undersöker relationerna mellan konsumtion, tid, lycka och meningsfullhet.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Filter

Filter är läsmagasinet som låter dig möta människorna, idéerna och berättelserna som färgar och formar Sverige just nu. Alltid minst 160 sidor med de mest genomarbetade reportagen, närgångna intervjuerna och intressanta spaningarna.

Du får 4 nr för ditt gåvokort.

Beställ din tidskriftsprenumeration

För att använda ditt gåvokort och välja tidskrift skicka oss ett e-post till kulturtidskrifter@natverkstan.net där du meddelar:

  • Ditt namn
  • Din e-postadress
  • Den adress som tidskriften ska skickas till
  • Ditt val av tidskrift
  • Din unika kod

Vi återkommer till dig med en bekräftelse om att ditt val registrerats.

TILL DIG SOM ANVÄNT BESTÄLLNINGSFORMULÄR MELLAN DEN 15/12/17–4/1/18

Vi har i dagarna upptäckt att vi haft ett tekniskt problem med beställningsformuläret orsakat av ändringar gjorda av vår internetleverantör.   Därför ber vi er att skicka ert val av tidskrift igen enligt ovan per e-post så återkommer vi med en bekräftelse att din prenumeration är registrerad. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för detta besvär!

Har du frågor eller funderingar om din beställning svarar vi gärna på dessa på samma e-postadress eller telefonnumret 031-743 99 00 (Nätverkstans växel).

Nätverkstan är en oberoende aktör i kulturlivet med målet att vara ett av Sveriges främsta resurscentrum för småskalig publicistisk, konstnärlig och annan kulturell verksamhet.

Startad 1996 och ägs av tidskriften Ord & Bild, Tidskriftsverkstaden i Väst och studieförbundet Sensus.

Telefon:
Växel 031-743 99 00
Ledning 031-743 99 26
Ekonomitjänst 031-743 99 05
Redovisning 031-743 99 25
Utbildning 031-743 99 08
Medialab 031-743 99 02

E-post:
info@natverkstan.net

Besöksadress:
Lagerhuset
Heurlins plats 1B
413 01 Göteborg

Postadress:
Nätverkstan
Box 311 20
400 32 Göteborg