Medieverkstan

Det senaste från Medieverkstan

Om Medieverkstan

Medieverkstan på Nätverkstan erbjuder resurser för konstnärer, filmare, fotografer, podcastare och andra som genom medlemskap hos oss får tillgång till lokaler, viss handledning och digital teknik: videoredigering, colourgrading, ljudläggning och mix, podcast-produktion,  bild- och trycksaksproduktion, webbpublicering och mycket mer.

Vi streamar kulturevents med egen HD-teknik. Vi genomför också egna digitala mediaprojekt, samarbetar gärna med andra kulturorganisationer samt bedriver konsultverksamhet.

Resurser

För att kunna boka behöver du först ha loggat in med ditt användarnamn och password, via Login-knappen uppe till höger på sidan.
Här finns en länk till bokningsmanualen i pdf-format.

Klicka sedan på den resurs du vill boka
, och sedan klicka och markera i kalendern på den resurs-sida du valt.
När du markerat en tid och dag, glöm inte att Spara bokning ( knappen till höger ovanför kalendern). För att kunna boka behöver du alltså
först ha loggat in med ditt användarnamn och password, via Login-knappen uppe till höger på start-sidan.

Om ditt tidigare användarnamn/password inte fungerar så maila roozbeh.behtaji@natverkstan.net och lämna de uppgifterna igen, då förslagsvis enkelt kort användarnamn i små bokstäver utan åäö och ett kort enkelt password.

Bli medlem

Alla som arbetar med konst och kultur kan bli medlem och få möjligheten att:

  • boka och använda våra arbetsstationer, konferensrum, printers, videostudios och övrig utrustning – dygnet runt, året runt och veckans alla dagar!
  • få en kostnadsfri introduktion till vår arbetsmiljö och utrustning
  • få hjälp med problemlösning av vår duktiga personal när du arbetar i våra lokaler på kontorstid
  • få viss handledning
  • boka och använda våra lokaler
  • få en egen passer-peg och behörighet att arbeta i våra lokaler

Pris

Privatperson: 625 kr per år, student: 240 kr per år.

Användarvillkor

Läs detta dokument ordentlig innan du besöker och använder dessa tjänster som erbjuds på denna hemsida. Du binds att godkänna dessa avtal och regler. Om du inte vill binda dig till nedan listade avtal så får du inte använda och bruka de tjänster som finns på denna hemsida.

www.medialabswest.se har rätt att ändra detta avtal vid önskat tillfälle utan att informera besökaren varpå det är viktigt att läsa avtalet löpande. www.medialabswest.se ägs av Nätverkstan Kultur i Väst AB org nr 556500-8009

För registrering

Oftast kan vi ta emot och registrera på Medieverkstan på torsdagar under klockan 13:00–15:30. Men maila innan du kommer så vi kan komma överens om datum och tid: christian.stensota@natverkstan.net

Du behöver också maila in dina uppgifter innan du kommer. Det vill säga: namn, adress, mobilnummer, personnummer och eventuell organisation, institution eller företag.

Vi finns i Lagerhuset snett bakom biografen Draken och Folkets Hus, i det stora gula fristående huset i riktning mot hamnen. Adressen är Heurlins plats 1B, och uppgången i huset är den närmast vattnet, vi finns på tredje våningen.

Nätverkstan är en oberoende aktör i kulturlivet med målet att vara ett av Sveriges främsta resurscentrum för småskalig publicistisk, konstnärlig och annan kulturell verksamhet.

Startad 1996 och ägs av tidskriften Ord & Bild, Tidskriftsverkstaden i Väst och studieförbundet Sensus.

Telefon:
Växel 031-743 99 00
Ledning 031-743 99 26
Kulturtidskrifter 031-743 99 05
Redovisning 031-743 99 25
Utbildning 031-743 99 08
Medieverkstan 031-743 99 02

E-post:
info@natverkstan.net

Besöksadress:
Lagerhuset
Heurlins plats 1B
413 01 Göteborg

Postadress:
Nätverkstan
Box 311 20
400 32 Göteborg